Használja fel előző évi SZÉP kártya egyenlegét nálunk!

A 2013-as évi SZÉP kártya egyenleg még felhasználható 2015. május 31-ig! Válasszák a Varbói-tó melletti szálláshelyünket a jól megérdemelt pihenésük eltöltéséhez!

Szeretettel várjuk vendégeinket!

Újra haltelepítés!

Varbói tóIsmét haltelepítésre kerül sor, ezúttal április 14-én, kedden. A telepítés során 10 mázsa három nyaras ponty kerül a festői szépségű környezetben elhelyezkedő tóba. Április 15-én és 16-án emiatt a Varbói-tó lezárásra kerül, április 17-től lehet újra horgászni. 

További változás, hogy éves horgászjegy vásárlására a szálláshoz tartozó kis rönkházban van lehetőség szerdai napokon 15-19 óra között! Horgászok számára bővebb információt tartalmaz a Horgászrend.

Várjuk kedves vendégeinket, a rönkházak közvetlenül a tóparton találhatók, csodálatos kilátással a Bükkre. További részletek a Szállás és a Foglalás menüpontokban olvashatók az elérhető szolgáltatásokról és az árakról.

Pirostojás Expressz

Pirostojás Expressz

Április 3-án a Lillafüredi Állami Erdei Vasút Mahócai szárnyvonalán ismét különvonatok közlekednek! Az árakról, a szerelvények indulásának időpontjairól az érdeklődők a jakadam.hu weboldalon tájékozódhatnak! A családi programok elsősorban a húsvéti ünnepkörhöz kötődnek, lesz kézműves foglalkozás és népi játékok is, valamint meglepetés is várja az utazókat! Az előzetesen regisztrálók kedvezményes jegyeket vehetnek igénybe, a regisztráció határideje április 1-je.

A weboldalunkon saját menüpontot kapott a nemrég felújított mahócai szárnyvonal, amely a következő linken érhető el: Lillafüredi Állami Erdei Vasút Mahócai szárnyonal. Itt megtalálható minden fontos információ és elérhetőség azok számára, akik szeretnék kipróbálni a Bükk hegységben tekergő, hangulatos kisvasutat, amelynek mahócai végállomásától a Varbói-tó, a kalandpark és a szállás is elérhető egy 40 perces gyalogtúrával.

Várunk mindenkit sok szeretettel Varbóra!