Varbó szállás - rönkház szálláshely Varbón, a Bükk lejtőjén!

Haltelepítés májusban is!

Varbói tóMájus 12-én 5 mázsa három nyaras pontyot telepítenek a Varbói-tóba, emiatt május 13-án és 14-én a tó lezárásra kerül, horgászni május 15-től lehet újra.

A horgászok számára további információkat a Horgászrend aloldal tartalmaz.

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy május 31-ig felhasználható a 2013-as SZÉP kártya egyenleg, ne hagyja veszni a fel nem használt összeget, kösse össze a horgászás élményét egy családi pihenéssel! A szálláshelyen szabadtéri főzési lehetőség és fedett terasz áll rendelkezésre, az aktív pihenésre vágyókat várja a varbói kalandpark, valamint kerékpárt is lehet a szálláshelyen kölcsönözni.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Használja fel előző évi SZÉP kártya egyenlegét nálunk!

A 2013-as évi SZÉP kártya egyenleg még felhasználható 2015. május 31-ig! Válasszák a Varbói-tó melletti szálláshelyünket a jól megérdemelt pihenésük eltöltéséhez!

Szeretettel várjuk vendégeinket!

Újra haltelepítés!

Varbói tóIsmét haltelepítésre kerül sor, ezúttal április 14-én, kedden. A telepítés során 10 mázsa három nyaras ponty kerül a festői szépségű környezetben elhelyezkedő tóba. Április 15-én és 16-án emiatt a Varbói-tó lezárásra kerül, április 17-től lehet újra horgászni. 

További változás, hogy éves horgászjegy vásárlására a szálláshoz tartozó kis rönkházban van lehetőség szerdai napokon 15-19 óra között! Horgászok számára bővebb információt tartalmaz a Horgászrend.

Várjuk kedves vendégeinket, a rönkházak közvetlenül a tóparton találhatók, csodálatos kilátással a Bükkre. További részletek a Szállás és a Foglalás menüpontokban olvashatók az elérhető szolgáltatásokról és az árakról.