Haltelepítés

Varbói tóKözvetlenül a szállás mellett található a horgászok által kedvelt Varbói-tó, amelybe a március 17-én lezajló haltelepítés során 10 mázsa három nyaras ponty kerül beengedésre. Ezért március 18-án és 19-én a tó lezárásra kerül, március 20-tól lehet újra horgászni. 

Horgászjegy (napi és éves) vásárlására lehetőség van a szálláshelyen is, aki pedig több napot szeretne eltölteni Varbón, azok számára jó hír, hogy már bankkártyával és SZÉP kártyával is lehet fizetni a szállásért! Horgászok számára bővebb információt tartalmaz a Horgászrend.

Várjuk kedves vendégeinket, további részletek a Szállás és a Foglalás menüpontokban olvashatók az elérhető szolgáltatásokról és az árakról.

Képek a kalandpark akadályairól

Az egyik legnagyobb kihívást jelentő trapéz sor
Az egyik legnagyobb kihívást jelentő trapéz sor

Akik még nem látogattak el Varbóra, a szállás és a Varbói-tó mellett található kalandparkba, azoknak szeretnénk felkelteni az érdeklődését pár fotóval. A kalandpark menüpont ugyanis egy olyan funkcióval bővült, amelynek segítségével megismerhetik a leendő látogatók a pálya néhány elemét, amelyeket képekkel illusztráltunk. Minden kalandozni vágyó vendég meggyőződhet arról, hogy milyen izgalmas akadályok várnak rá a Varbói-tó mellett.

Elérhetőségről, árakról, nyitvatartásról és egyéb információkról a kalandpark fül alatt tájékozódhatnak, és érdemes megjegyezni, hogy a szálláshely vendégei számára 20% kedvezményt biztosítunk a kalandpark belépőjének árából! A kedvezmény igénybevételének feltételeiről a szálláshelyen lehet bővebb felvilágosítást kérni.

Zumba a Varbói-tónál

Július 11. és 13. között fitness óráknak ad otthont a Bükk lábánál található szálláshely.                                                     Gyönyörű környezetbe, a tó partján fekvő faházhoz várjuk a mozogni vágyókat!

Minden érdeklődő bátran csatlakozhat a Kolobiskó Rita által vezetett zumba órákhoz, melynek időpontjai a következők:

Július 11. (péntek): 18:00
Július 12. (szombat): 10:00 és 18:00
Július 13. (vasárnap): 10:00

Az 1. óra ingyenes, a továbbiakon 500 Ft/ óra díj ellenében lehet részt venni!

Szeretettel várunk mindenkit a Zumba hétvégére!