Varbó szállás - rönkház szálláshely Varbón, a Bükk lejtőjén!

Pirostojás Expressz

Pirostojás Expressz

Április 3-án a Lillafüredi Állami Erdei Vasút Mahócai szárnyvonalán ismét különvonatok közlekednek! Az árakról, a szerelvények indulásának időpontjairól az érdeklődők a jakadam.hu weboldalon tájékozódhatnak! A családi programok elsősorban a húsvéti ünnepkörhöz kötődnek, lesz kézműves foglalkozás és népi játékok is, valamint meglepetés is várja az utazókat! Az előzetesen regisztrálók kedvezményes jegyeket vehetnek igénybe, a regisztráció határideje április 1-je.

A weboldalunkon saját menüpontot kapott a nemrég felújított mahócai szárnyvonal, amely a következő linken érhető el: Lillafüredi Állami Erdei Vasút Mahócai szárnyonal. Itt megtalálható minden fontos információ és elérhetőség azok számára, akik szeretnék kipróbálni a Bükk hegységben tekergő, hangulatos kisvasutat, amelynek mahócai végállomásától a Varbói-tó, a kalandpark és a szállás is elérhető egy 40 perces gyalogtúrával.

Várunk mindenkit sok szeretettel Varbóra!

Haltelepítés

Varbói tóKözvetlenül a szállás mellett található a horgászok által kedvelt Varbói-tó, amelybe a március 17-én lezajló haltelepítés során 10 mázsa három nyaras ponty kerül beengedésre. Ezért március 18-án és 19-én a tó lezárásra kerül, március 20-tól lehet újra horgászni. 

Horgászjegy (napi és éves) vásárlására lehetőség van a szálláshelyen is, aki pedig több napot szeretne eltölteni Varbón, azok számára jó hír, hogy már bankkártyával és SZÉP kártyával is lehet fizetni a szállásért! Horgászok számára bővebb információt tartalmaz a Horgászrend.

Várjuk kedves vendégeinket, további részletek a Szállás és a Foglalás menüpontokban olvashatók az elérhető szolgáltatásokról és az árakról.

Képek a kalandpark akadályairól

Az egyik legnagyobb kihívást jelentő trapéz sor
Az egyik legnagyobb kihívást jelentő trapéz sor

Akik még nem látogattak el Varbóra, a szállás és a Varbói-tó mellett található kalandparkba, azoknak szeretnénk felkelteni az érdeklődését pár fotóval. A kalandpark menüpont ugyanis egy olyan funkcióval bővült, amelynek segítségével megismerhetik a leendő látogatók a pálya néhány elemét, amelyeket képekkel illusztráltunk. Minden kalandozni vágyó vendég meggyőződhet arról, hogy milyen izgalmas akadályok várnak rá a Varbói-tó mellett.

Elérhetőségről, árakról, nyitvatartásról és egyéb információkról a kalandpark fül alatt tájékozódhatnak, és érdemes megjegyezni, hogy a szálláshely vendégei számára 20% kedvezményt biztosítunk a kalandpark belépőjének árából! A kedvezmény igénybevételének feltételeiről a szálláshelyen lehet bővebb felvilágosítást kérni.