Teszteltük a kalandparkot!

Varbó és a Bükk madártávlatból
A kalandparkot hamarosan mindenki kipróbálhatja

A Varbón megrendezett családi- és gyermeknap alkalmából lehetőség nyílt arra, hogy kipróbálhassuk a szállástól pár perces sétára található, hamarosan megnyíló kalandparkot. A kalandpark a Varbói-tó mellett fekszik, egyik oldalról a tó, másik oldalról pedig a Bükk határolja. Már a földről nézve is izgalmasnak tűnt, hát még végigmenni rajta!

A védőfelszerelés biztosított, így mindenki nyugodt szívvel indulhat legyűrni az akadályokat! Van itt siklás, mászás,  csúszás, egyensúlyozás, és megannyi élmény!

A szórakozás garantált, no meg az izomláz is másnap!

 

 

 

 

 

Gyermek- és családi nap Varbón

Május 18-án (vasárnap), a Varbói-tónál kerül megrendezésre a Gyermek-és családi nap, melynek keretében adják át a szállástól pár percnyire található kalandparkot! A pálya június elsejétől kezdi meg üzemszerű működését!

A kalandpark
A kalandpark

Számos program várja a látogatókat:

13:00- 16:00  Kalandpark bemutató

9:00-11:00   Horgászverseny (6-14 éves korig, a nevezés díjtalan, 8:00 órától)

11:00-18:00  Óriáscsúszda, box-ring, akadálypálya, gyöngyfűzés, vattacukor, állatsimogató

13:00-17:00  Arcfestés, lufihajtogatás, játékos vetélkedők!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Nyártól vár a kalandpark!

Varbó kalandpark látványterve
Az épülő kalandpark látványterve

2014 nyarától még több programlehetőséget kínálunk azoknak, akik Varbóra látogatnak: a tó közvetlen közelében, a szálláshelytől pár perces sétára épül a kalandpark, ami garantált szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak!

Nem érdemes kihagyni, hiszen csodás környezetben ’kalandozhatnak’ egyet az odalátogatók! További információkkal később szolgálunk, addig látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!