Varbó szállás - rönkház szálláshely Varbón, a Bükk lejtőjén!

Nyártól vár a kalandpark!

Varbó kalandpark látványterve
Az épülő kalandpark látványterve

2014 nyarától még több programlehetőséget kínálunk azoknak, akik Varbóra látogatnak: a tó közvetlen közelében, a szálláshelytől pár perces sétára épül a kalandpark, ami garantált szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak!

Nem érdemes kihagyni, hiszen csodás környezetben ’kalandozhatnak’ egyet az odalátogatók! További információkkal később szolgálunk, addig látogassanak el hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!

 

Elindult a varboszallas.hu!

A tavaly átadott szálláshely egyre növekvő népszerűségnek örvend, határainkon innen és túlról is érkeznek vendégek, hogy megszálljanak az egyedi kialakítású rönkházban. A sok érdeklődésre való tekintettel a szálláshely vezetése és Varbó Község Önkormányzata úgy határozott, hogy szükségessé vált egy információs weboldal létrehozása.

A fejlesztés első fázisa befejeződött, ennek eredménye ez a weboldal. Hamarosan a magyar nyelven kívül - tekintettel a külföldi látogatókra - angol, német és szlovák nyelven is elérhető lesz minden fontos tartalom. A foglalás menüpontban pedig lehetőség lesz online jelezni a foglalási igényt a szobák és a tervezett tartózkodás idejének megadásával. 

Bízunk benne, hogy a weboldal elnyeri tetszését, és könnyen használható. A hibajelzéseket, észrevételeket és építő jellegű kritikákat várjuk emailen az info@varboszallas.hu címre.