Szállás

A szállás a Varbói-tó mellett, a Bükk északkeleti lejtőjén fekszik, Miskolctól 15 km-re. A szálláshely területén 2 rönkház található – egy központi épület 39 férőhellyel és egy kisebb rönkház 5 férőhellyel. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a települést körülölelő Bükk-hegységre. A friss levegő és csodálatos környezet mellett számos programlehetőséget is kínál Varbó, így azok a vendégeink is elégedetten távozhatnak, akik aktív pihenéssel szeretnék eltölteni az idejüket.

Megközelítés:

Varbó közúton megközelíthető Sajószentpéteren és Miskolcon keresztül is. Rendszeres buszjáratok indulnak Miskolcról és Kazincbarcikáról.  A szállás a falu végén található a Varbói-tó mellett.

Árak:

A szállás árai a Foglalás menüpont alatt találhatók.

A szálláshely:

2013. november 1-től üzemel közvetlenül a Bükki Nemzeti Park határában létesített mesterséges tó partján. A hőszigetelt kivitelű rönkházak, környezetbe illő, hagyományos kialakítással készültek.

A központi épület 39 férőhelyes. A földszinten van a társalgó, amelynek két oldalán helyezkedik el a teakonyha, innen nyílik három szárny 3 vizesblokkal. Minden szárnyban 2 szoba található, amelyek emeletes ágyakkal vannak felszerelve, valamint egy mozgáskorlátozott szoba is rendelkezésre áll, külön fürdőszobával.

A kisebb rönkház 5 férőhelyes, egy teakonyhából, egy vizesblokkból és két, a folyosóról nyíló szobából áll. Az egyik szoba 2 fő, a másik 3 fő fogadására alkalmas.

Szolgáltatások:

- teakonyha: villanytűzhellyel, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, melegszendvics-sütővel, kenyérpirítóval, evőeszközökkel, tányérokkal, poharakkal, kisebb főzőedényekkel felszerelt,
- szabadtéri főzési lehetőség: szalonnasütő, nyársak, grillsütő, bográcsok, kemence
- a központi épület társalgójában, valamint a kisebb rönkházban is található televízió
- a társalgóban kandalló található
- ingyenes WIFI használat
- csomagmegőrzés
- zárt parkoló
- fedett terasz
- strandröplabda-pálya
- igény szerinti melegétkeztetés

Programlehetőségek:

- Lillafüredi kisvasút mahócai szárnyvonala
- rendezvények lebonyolítása
- kalandpark
- vezetett túrázás, erdei tanösvény
- Fónagyság, Andókút látogatása
- horgászat - folyamatos haltelepítésekkel, részletek a varbo.hu weboldalon
- Falumúzeum – Gergely Mihály író emlékszobájának megtekintése